مجله خبری و سرگرمی نایس موزیک‌

۱۰ کشوری که بیش از همه تحت تأثیر سیاست های ترامپ قرار می‌گیرند + اینفوگرافی

سیاست‌های اصلی دونالد ترامپ در صورت انتخاب مجدد او در نوامبر امسال می‌تواند تأثیرات عمیقی بر کشورهای کلیدی داشته باشد. در حالی که افزایش تعرفه‌ها می‌تواند در ۱۰ سال آینده ۳ تریلیون دلار درآمد ایجاد کند، اما می‌تواند روابط با شرکای تجاری عمده را تحت فشار قرار دهد. همچنین، موضع سخت‌گیرانه‌تر در سیاست مهاجرت می‌تواند بیشترین تأثیر را بر کشورهای کوچکتر آمریکای لاتین داشته باشد. اینفوگرافی زیر، کشورهایی را نشان می‌دهد که بر اساس شاخص ریسک ترامپ اکونومیست، بیشترین آسیب‌پذیری را در برابر سیاست های ترامپ دارند.

روش‌شناسی

شاخص ریسک ترامپ، میزان در معرض خطر بودن و آسیب‌پذیری ۷۰ شریک تجاری بزرگ آمریکا را در برابر تغییرات احتمالی سیاست ارزیابی می‌کند. امتیازات بر اساس چندین شاخص تجاری، امنیتی و مهاجرتی محاسبه می‌شوند، از جمله:

تجارت:

صادرات حساس به آمریکا

وابستگی به آمریکا در کالاها و تجارت

تراز تجاری دوجانبه

امنیت:

کمک نظامی آمریکا

حضور نیروهای آمریکایی

هزینه‌های نظامی

هزینه‌های خرید تسلیحات آمریکایی

مهاجرت:

ویزاهای صادر شده

حواله‌های ارسالی

۱۰ کشوری که بیش از همه تحت تأثیر سیاست های ترامپ قرار می‌گیرند

در مجموع، مکزیک در صورت انتخاب مجدد ترامپ با بالاترین ریسک روبرو است که عمدتاً به دلیل مازاد تجاری قابل توجه آن با آمریکا است.

کاهش کسری تجاری با شرکای اقتصادی، یکی از محورهای اصلی دستور کار ترامپ است. این موضوع نه تنها به دلیل کسری تجاری ۱۵۲ میلیارد دلاری آمریکا با یکی از بزرگترین شرکای تجاری‌اش، بلکه به دلیل سهم قابل توجه صادرات حساس مانند خودرو، آلومینیوم و فولاد، ریسک قابل توجهی برای مکزیک ایجاد می‌کند.

همانطور که جدول بالا نشان می‌دهد، چندین کشور آمریکای لاتین، مانند کاستاریکا و پاناما، نیز به دلیل وابستگی به حمایت نظامی آمریکا و آسیب‌پذیری در برابر تغییرات سیاست مهاجرتی، در معرض خطر بالایی قرار دارند.

آلمان، با سومین میزان در معرض خطر بودن، با ریسک‌های امنیتی قابل توجهی روبرو است. در گذشته، ترامپ آلمان و دیگر اعضای ناتو را تحت فشار قرار داده بود تا هزینه‌های دفاعی را افزایش دهند، و این فشار می‌تواند در دوره دوم به دلیل جنگ اوکراین تشدید شود.

آلمان در آمادگی برای این شرایط، بودجه دفاعی خود را افزایش می‌دهد و برای اولین بار در سه دهه گذشته، قصد دارد تسلیحات دوربرد آمریکایی را در خاک خود مستقر کند.

چین نیز با تعرفه‌های گسترده به عنوان بخشی از استراتژی جداسازی گسترده‌تر ترامپ، با ریسک بالایی روبرو است. بزرگترین تهدید از لغو وضعیت روابط تجاری عادی دائمی چین ناشی می‌شود که هنگام ورود چین به سازمان تجارت جهانی در سال ۲۰۰۱ به این کشور اعطا شد. در پاسخ، چین ممکن است بر بازار مصرف‌کننده خود تمرکز کند و در عین حال روابط خود را با سایر بازارها تقویت نماید.

مطالب مشابه را ببینید!