مجله خبری و سرگرمی نایس موزیک‌

چرا گاهی هر کاری می‌کنیم سرماخوردگی‌مان خوب نمی‌شود؟

سرماخوردگی می تواند از چند روز تا چند هفته طول بکشد. با این حال، سرماخوردگی طولانی مدت چیزی نیست که بتوان نادیده گرفت. اگر برای مدت طولانی با علائم سرماخوردگی دست و پنجه نرم می کنید، ممکن است مشکلات جدی تری داشته باشید.

به گزارش روزیاتو، می خواهیم دلایل طولانی شدن سرماخوردگی را ببینیم.

1- ممکن است هنوز سرماخورده باشید

اولین دلیل طولانی شدن سرماخوردگی خود بیماری است. سرماخوردگی یک بیماری شایع در سراسر جهان است، به ویژه در بین کودکان که معمولاً ماهی یک بار سرما می‌خورند و بزرگسالان به طور متوسط ​​2 تا 4 بار در سال بیمار می‌شوند. با این حال، اگرچه سرماخوردگی معمولا در عرض یک هفته از بین می رود، اما اگر بیش از 2 هفته طول بکشد، سرماخوردگی طولانی مدت محسوب می شود.

2- ممکن است دوباره سرما خورده باشید

مخصوصاً در فصل سرما، ممکن است ابتدا به ویروس سرماخوردگی مبتلا شوید و بدنتان با آن مبارزه کند، اما سپس مجدداً در معرض ویروس جدید قرار بگیرید و به سرماخوردگی جدیدی مبتلا شوید که مربوط به سرماخوردگی قبلی است که علائم آن غیر از علائم آن است. هنوز به طور کامل برطرف نشده است، و به نظر می رسد سرماخوردگی شما ادامه دارد. حقیقت این است که صدها ویروس وجود دارند که می توانند باعث سرماخوردگی شوند، به همین دلیل است که ما معمولا بیش از یک بار در سال به این بیماری مبتلا می شویم. این مشکل بیشتر در کودکان رخ می دهد.

3- ممکن است از عوارض داروی شما باشد

اگر مدام سرفه می کنید، این مشکل می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. یکی از این دلایل احتمالی داروهای شما و عوارض جانبی آنها است. سرفه خشک و مزمن یکی از عوارض جانبی رایج داروهای سرکوب‌کننده مانند لیزینوپریل، بنازپریل و رامی‌پریل است که نوعی داروی فشار خون هستند. با این حال، شما نباید علائم دیگری مانند گرفتگی بینی، گلو درد یا فشار سینوسی داشته باشید. بنابراین اگر یکی از این داروها را مصرف می کنید، در صورت امکان با پزشک خود در مورد تجویز جایگزین دیگری صحبت کنید.

4- می تواند به دلیل ترشحات مزمن پشت حلق باشد

اگر سرفه شما با خلط شفاف یا سفید همراه است و این مخاط پایدار است، ممکن است به دلیل ترشحات مزمن در پشت گلو باشد. این ترشحات معمولاً در شب هنگام دراز کشیدن بدتر می شوند. به همین دلیل، فرد اغلب دچار گرفتگی بینی می شود و مجبور است مدام گلوی خود را صاف کند. همچنین این مشکل می تواند ناشی از آلرژی باشد که با تغییر آب و هوا این حساسیت افزایش می یابد.

5- ممکن است آلرژی داشته باشید

یکی از علل شایع آبریزش بینی و سرفه می تواند آلرژی ناشی از شرایط محیطی باشد. بسته به فصل، علائم آلرژی می تواند بسیار طولانی تر باشد و اغلب با خارش و آبریزش چشم همراه است. در زمستان، میزان گرده درختان در هوا می تواند افزایش یابد، بنابراین علائم آلرژی می تواند همزمان با فصل سرما ظاهر شود.

6- ممکن است سینوزیت باکتریایی داشته باشید

گاهی اوقات که سرماخوردگی شروع به از بین رفتن می کند، بیمار علائم جدیدی مانند فشار سینوسی، سردرد و گاهی تب را بروز می دهد. این زمانی اتفاق می افتد که گرفتگی بینی ناشی از سرماخوردگی محیط مناسبی را برای رشد باکتری ها ایجاد می کند. این اتفاق اغلب بین 10 تا 14 روز پس از شروع سرماخوردگی رخ می دهد و درمان آن نیاز به تجویز پزشک متخصص دارد.

7- ممکن است آسم یا بیماری انسداد مزمن ریه داشته باشید

اگر سرفه شما همراه با خس خس سینه باشد و خس خس سینه مداوم باشد، ممکن است به دلیل آسم یا بیماری مزمن انسدادی ریه باشد. آسم معمولا در سنین پایین‌تر ظاهر می‌شود. بیماری انسداد مزمن ریه یکی از بیماری هایی است که افراد سیگاری از آن رنج می برند.
هنگام مراجعه به پزشک، به احتمال زیاد برای تشخیص دقیق، معاینه ریه برای شما تجویز می شود و درمان شما ممکن است با انواع مختلف دستگاه های استنشاقی آغاز شود.

8- ممکن است ذات الریه داشته باشید

اگر سرفه مداوم همراه با خلط قهوه ای یا سبز، تب و تنگی نفس دارید، می تواند به معنای عفونتی مانند ذات الریه باشد. اکثر افراد مبتلا به پنومونی به طور کلی احساس ناخوشی می کنند و ممکن است از درد ریه شکایت کنند. پنومونی بیشتر در افراد مبتلا به بیماری های مزمن ریوی مانند آسم یا آمفیزم رخ می دهد، اما افراد کاملا سالم نیز می توانند به این بیماری مبتلا شوند. اگر این علائم را دارید، فورا به پزشک مراجعه کنید، زیرا ذات الریه یک بیماری جدی است و می تواند کشنده باشد، بنابراین نیاز به درمان فوری دارد.

9- ممکن است به دلیل ریفلاکس اسید معده باشد

اگر طعم بدی را در دهان خود تجربه می کنید که با سرفه خشک و صدای خشن همراه است، احتمالاً یک اختلال گوارشی به نام رفلاکس اسید دارید. این بیماری بسیار شایع است و علائم آن سوزش سر دل، حالت تهوع، آروغ زدن و استفراغ است. رفلاکس اسید اغلب پس از خوردن غذاهای سنگین یا تند، دراز کشیدن یا مصرف مسکن های ضد التهابی معمولی مانند ایبوپروفن بدتر می شود. آنتی اسیدها می توانند به کنترل این وضعیت کمک کنند، اما اگر علائم بیش از چند هفته ادامه داشت، باید به پزشک مراجعه کنید.

10- ممکن است چیزی در مجاری تنفسی شما گیر کرده باشد

باید برای شما عجیب به نظر برسد، اما بله، ممکن است چیزی مانند بینی شما در مجاری تنفسی شما گیر کرده باشد. این امر به ویژه در کودکان خردسال صادق است و می‌تواند باعث آبریزش بینی شود که می‌تواند برای هفته‌ها یا تا زمانی که جسم خارجی برداشته شود ادامه یابد. این مشکل که معمولا باعث ایجاد بوی بسیار بد می شود، تنها با خارج کردن جسم خارجی توسط متخصص قابل حل است.

11- ممکن است مبتلا به سل باشید

سل یک بیماری باکتریایی جدی است که باعث سرفه های مداوم و غیرقابل کنترل می شود، ممکن است خون سرفه کنید و تب، لرز و تعریق شبانه داشته باشید. اگرچه این روزها به لطف واکسن، سل به یک بیماری بسیار نادر تبدیل شده است، اما هنوز مواردی از سل وجود دارد. سل یک بیماری بسیار مسری است، بنابراین اگر سیستم ایمنی ضعیفی دارید، به کشورهای دیگر سفر می کنید یا در معرض فرد مبتلا به سل قرار دارید، خطر ابتلا به سل در شما افزایش می یابد. اگر این علائم را دارید، فوراً به پزشک مراجعه کنید و هنگام معاینه و تعیین علت اصلی، حتماً از ماسک استفاده کنید.

12- ممکن است مشکل ایمنی پایین داشته باشید

سرماخوردگی طولانی مدت می تواند نشان دهنده ضعف سیستم ایمنی باشد، به این معنی که شما کمتر قادر به مبارزه با عفونت هستید. کمبود مواد مغذی، خواب ناکافی، اضطراب، کم آبی بدن و عفونت های ویروسی سیستمیک مانند ایدز می تواند توانایی بدن را برای مقابله با سرماخوردگی کاهش دهد. برای بیماری هایی که به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن رخ می دهد، باید از روش های درمانی تکمیلی مانند مصرف مکمل های غذایی، استراحت، نوشیدن مایعات، کنترل اضطراب و درمان ضد میکروبی استفاده کرد.

13- ممکن است سرطان داشته باشید

اگر سرفه شما با داروهای بدون نسخه یا تجویزی بهبود نیافت، به خصوص اگر سیگار می کشید یا سیگار می کشید یا در معرض آزبست قرار گرفته اید، ممکن است سرطان داشته باشید. این علامت معمولاً پس از چند هفته یا چند ماه ظاهر می شود و ممکن است علائم دیگری نداشته باشید. با این حال، برخی از افراد ضعف عمومی، بی اشتهایی، تنگی نفس و کاهش وزن را تجربه می کنند. برای یافتن علت اصلی به پزشک مراجعه کنید.

نوشته چرا گاهی هر کاری می‌کنیم سرماخوردگی‌مان خوب نمی‌شود؟ اولین بار در سرگرمی روز. پدیدار شد.

مطالب مشابه را ببینید!