مجله خبری و سرگرمی نایس موزیک‌

مرضیه هاشمی: تلاش کردیم رسالت جشنواره «عمار» به عنوان بازنمای هنر انقلاب محدود به ایران نشود – اخبار سینمای ایران و جهان

سینماپرس: رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره عمار معتقد است این جشنواره توانسته موضوعات، تولیدات متنوع و هنرمندان مؤثری را به جامعه هنری معرفی کند.

به گزارش سینماپرس، دومین نشست خبری پانزدهمین جشنواره «عمار» در آستانه برگزاری این رویداد، صبح روز چهارشنبه ۵ دی در محل حسینیه هنر برگزار شد.

مرضیه هاشمی دبیر جشنواره، سعید خورشیدی رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره و محمدحسین صبوری دبیر اجرایی جشنواره میزبان اهالی هنر و رسانه در این نشست بودند.

هاشمی در این نشست گفت: این دوره از جشنواره علاوه بر بعد داخلی به بعد بین‌الملل نیز توجه داشته است و تلاش کردیم رسالت جشنواره «عمار» به عنوان بازنمای هنر انقلاب محدود به ایران نشود و تولیدات سایر کشورها نیز مورد توجه واقع شده است.

در ادامه این برنامه سعید خورشیدی رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره با اشاره به این که جشنواره «عمار» هر ساله همزمان با ۹ دی آغاز می‌شود، گفت: ۹ دی یادآور حماسه‌ای است که مردم رقم زدند و حماسه ۹ دی تصویر رسانه‌ای جریان غرب‌زده از جامعه ایران را به هم ریخت. جریان غرب‌زده تلاش می‌کرد بگوید مردم از نظام فاصله گرفته‌اند و از آرمان‌های انقلاب بازگشته‌اند اما حماسه ۹ دی نشان داد مردم هر زمان احساس کنند نیاز است در صحنه حضور پیدا می‌کنند. در چند سال اخیر نیز این جریان غرب‌زده فعال شده است تا تصویری خیالی از جامعه ایرانی ارائه کند که مردم از مقاومت خسته شده‌اند و جبهه مقاومت را بدون پشتوانه مردمی معرفی کند. جشنواره «عمار» نیز در تلاش است تا به مصاف این روایت خیالی رفته و به طور جدی به آثار حوزه مقاومت و مستضعفان توجه کرده است.

وی افزود: گفته رهبری مبنی بر اینکه خطای محاسباتی دشمن باید به هم ریخته شود معطوف به حوزه نظامی نیست و در زمینه هنر نیز می‌توان اقداماتی صورت داد تا خطای محاسباتی دشمن به هم بریزد. جریان هنر با بازنمایی اراده مقاومت در جامعه اسلامی و جامعه ایران خطای محاسباتی دشمن مبنی بر بی‌پشتوانه بودن مقاومت را برهم می زند.

خورشیدی با اشاره به این که جشنواره «عمار» تا این جا توانسته موضوعات و تولیدات متنوعی به جامعه هنری عرضه کند و عناصر موثر و هنرمندان قابل توجهی معرفی کند، گفت: برگزیدگان فانوس «عمار» از اعضای فعال فضای سینما کشور شده‌اند و سازمان اکران جشنواره «عمار» در تلاش است تا با ایجاد عدالت فرهنگی مخاطب بالقوه‌ای برای سینمای ایران فراهم کند. به عنوان‌ مثال جشنواره «عمار» بیش از ۵۹۰۰ اکران مردمی داشته است و پرمخاطب‌ترین فیلم این بخش فیلم «قلب رقه» بوده است که حدود ۴‌ میلیارد تومان در ساختار اکران مردمی «عمار» فروش داشته است. در این دوره در ۲۱ استان و شهرستان مرتبط با این استان‌ها آیین افتتاحیه جشنواره را خواهیم داشت.

وی در پایان گفت: خوشحالیم که سازمان اکران مردمی جشنواره «عمار» مورد قدردانی مقام‌ معظم رهبری واقع شده است و ایشان در دیدار با اعضای سازمان تبلیغات اسلامی از جشنواره «عمار» به عنوان الگوی فعالیت مردم قدردانی کردند.

محمد حسین صبوری در ادامه این نشست عنوان کرد: در این دوره از جشنواره، برنامه شب ویژه امت مقاومت را داریم که طی این برنامه میزبان یکی از طراحان عملیات طوفان‌الاقصی و همرزم و هم‌بند شهید یحیی سنوار هستیم. همچنین علی مرتضی خبرنگار و از مسئولان المیادین در کنار برخی از هنرمندان فلسطینی از دیگر مهمانان این برنامه هستند که سه‌شنبه شب در سینما بهمن برگزار می‌شود.

وی افزود: شب ویژه فضای مجازی، شب ویژه آرمان روح‌الله مختص به ماجرای فتنه و شهدای فتنه، ویژه‌برنامه شب طنز انقلاب اسلامی، ویژه‌برنامه فیلم ما از سایر برنامه‌های این دوره از جشنواره محسوب می‌شود و کارگاه‌های مختلفی در زمینه یادداشت‌نویسی، تجربه کاوی میکرو رسانه‌ها، نشست هنر واقعیت و تولیدات اقتباسی سینمای مقاومت، کارگاه‌های آموزشی مستندسازی، نشست «عمار» شناسی، نشست تجربه کاوی مستند از جمله رویدادهای کارگاهی و آموزشی جشنواره هستند.

وی در پایان گفت: حدود ۴۳۰۰ اثر فیلم و فیلمنامه برای بخش های مختلف دریافت شده است و آثار راه یافته به بخش مسابقه امروز از طریق رسانه ها اعلام می‌شود.

مطالب مشابه را ببینید!

,