خفاش فضایی در تصویر روز ناسا
در فاصله حدود ۱۴۰۰ سال نوری دور از ما، در راستای صورت فلکی مارافسای، یکی از شگفتانگیزترین سحابیهای کهکشان، LDN ۴۳، قرار گرفته است. این سحابی بهطرز شگفتآوری به خفاشی بزرگ شبیه است که میان ستارگان، در شب تاریک هالووین پرواز میکند.
به گزارش دیجیاتو، تراکم بالای این ابر مولکولی به حدی است که نهتنها نور ستارگان پشت آن، بلکه تابشهای کمنور سحابی بازتابی نزدیک خود به نام LBN ۷ را نیز مسدود میکند. این سحابی حدود ۱۲ سال نوری طول دارد و زایشگاه ستارهای فعالی شناخته میشود.
درون این ساختار تاریک، دو سحابی دنبالهدار به نامهای GN ۱۶.۳۱.۳ و GN ۱۶.۳۱.۷ وجود دارند که بهدلیل بازتاب نور ستارگان از گاز و غبار اطرافشان، در پسزمینه تاریک سحابی، با درخشش کمرنگی خودنمایی میکنند.
همچنین درون این سحابی، گرههای گازی متراکمی وجود دارد که بهتازگی ستارههای جوانی را تشکیل دادهاند. این ستارههای جوان در دل این خفاش کیهانی میدرخشند و به آن جلوهای رازآلود و خیرهکننده میدهند.
نور ستارگان از پرده غبار اطراف این سحابی عبور میکند. این گردوغبار نور آبی را جذب میکند و نور قرمز را عبور میدهد و باعث میشود این سحابی با ظاهری وهمآلود، همانطور که در تصویر روز ناسا مشاهده میکنید، به رنگ قرمز بدرخشد.