مجله خبری و سرگرمی نایس موزیک‌

در تبلیغاتمان گرفتار «سبک کاریکاتوری» شدیم/ «آسیب های اجتماعی» می‌تواند حتی استحکام «جامعه توسعه» یافته را نیز به خطر اندازد – اخبار سینمای ایران و جهان

سینماپرس: مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل حوزه وزارتی، گفت: آسیب‌های اجتماعی و شناسایی آن برای سلامت هر جامعه ای ضرورت دارد چراکه آسیب های اجتماعی می‌تواند حتی استحکام جامعه توسعه یافته را نیز به خطر اندازد.

به گزارش سینماپرس، محمدمهدی احمدی امروز چهارشنبه -۹ آبان- در جلسه شورای فرهنگی اجتماعی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به علل رشد آسیب‌های اجتماعی، افزود: اگر از روش های منطقی و علمی که برآمده از آموزه‌های دینی، علمی و تجربی است برای کاهش این آسیب‌ها استفاده نکنیم و براساس سلایق شخصی اقداماتی را طراحی کنیم در حل چالش های اجتماعی راه به جایی نخواهیم برد.

احمدی تصریح کرد: موضوع اصلی این است که باید بدانیم از چه روش منطقی‌ای برای حل آسیب اجتماعی استفاده کنیم.

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آیا پیامبر اکرم(ص) در جامعه توسعه یافته‌ای مبعوث شدند؟ پیامبر خاتم (ص) در جامعه ای برانگیخته شدند که در اوج انحطاط اخلاقی و جاهلیت به سر می‌برد ولی پیامبر گرامی اسلام (ص) این جامعه را توسعه بخشید و جامعه پیشرفته‌ای را ایجاد کردند تا جایی که اسلام به اسپانیا راه یافت؛ باید در نظر بگیریم رسول خدا (ص) از چه روشی استفاده کردند تا جامعه جاهلی تبدیل به جامعه‌ای متعالی شد.

وی افزود: بنابراین برای کاهش آسیب اجتماعی است باید از روش های منطقی به خوبی بهره بریم.

احمدی با بیان اینکه در مرحله اول باید شناسایی آسیب مد نظر قرار بگیرد، تصریح کرد: اصولا چه چیزی آسیب اجتماعی است؟ ما در تبلیغاتمان گرفتار سبک کاریکاتوری شدیم به عنوان مثال حساسیتی که بر برخی موارد داریم بر غیبت و تهمت نداریم، این مساله نشان می‌دهد در توجه به امورات باید تناسب را در نظر گیریم.

انتقال صحیحِ آسیب به مخاطب مساله دومی بود که مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به آن اشاره و تصریح کرد: مرحله دوم این است که آسیب اجتماعی را به گونه ای انعکاس دهیم که مخاطب آن را مذموم و زشت بداند؛ اگر پیامبر اکرم (ص) موفق شدند به این دلیل بود که توانستند آسیب را به گونه‌ای منتقل کنند که مخاطب به یقین رسید آن مساله آسیب است و رویه خود را متناسب با آن تعییر داد.

احمدی با تاکید بر اینکه مساله سوم ایجاد امید در زندگی مردم است، تصریح کرد: ناامیدی موجبِ بی‌معنا شدن زندگی می‌شود و گاهی فردِ ناامید به سمت آسیب‌هایی مانند اعتیاد و خودکشی رو می‌آورد، جامعه باید امید داشته باشد چرا که این مساله پادزهر بخش قابل توجهی از آسیب‌های اجتماعی است.

مشاور عالی وزیر فرهنگ با بیان اینکه جامعه باید به گونه ای باشد که خانواده ها نسبت به سرنوشت فرزندانشان احساس مسئولیت کنند، گفت: تربیت منطقی در خانواده‌ها موجب می‌شود فاصله نگرشی بین نسلی کاهش یابد.

وی با تاکید بر اینکه برنامه های متعدد فرهنگی هنری باید مورد توجه قرار گیرد افزود: مساله دیگر بیکاری است چرا که این امر مسیر ایجاد آسیب های اجتماعی را سهل می‌کند.

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مساله اعتیاد و روی آوردن به موادمخدر گفت: باید از روش های دینی و علمی برای حل این مساله استفاده کنیم. کارگروه‌های علمی برای حل این مساله اهمیت زیادی دارد چرا که موجب می‌شود به صورت توهمی با آسیب ها مواجه نشویم.

احمدی با اشاره به یکی دیگر از آسیب‌های اجتماعی با بیان اینکه میزان طلاق در جامعه نیز افزایش یافته، تصریح کرد: مشکلات ساده باعث روی آوردن زوجین به طلاق می‌شود که این امر می‌تواند یکی از علل افزایش آمارِ آسیب اجتماعی در جامعه باشد.

مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه برطرف کردن آسیب های اجتماعی اهتمام زیادی می‌طلبد، ادامه داد: در این مسیر باید از علم بهره‌ برد و در همین راستا باید برگزاری کلاس‌های آموزشی، تحقیق و مشاوره مدنظر قرار گیرد.

مطالب مشابه را ببینید!

,