مجله خبری و سرگرمی نایس موزیک‌

مرگ زودهنگام به این دلیل ساده و باورنکردنی!

کارشناسان می‌گویند زیاد نشستن مصداق سیگار کشیدن جدید است، زیرا نتایج مطالعات مختلف نشان می‌دهند که دوره‌های طولانی غیرفعال بودن می‌تواند شما را زودتر به قبر برساند!

به گزارش بهداشت نیوز، بدن ما برای حرکت طراحی شده است، اما زمان‌هایی که تمایل داریم بدن خود را فراموش کنیم چه در حال کار چه در حال تماشای تلویزیون و چه در حال کار با گوشی‌های تلفن همراه مان معمولا زمانی است که نشسته‌ایم.

سرطان

تحقیقات نشان می‌دهد که مهار نشستن طولانی مدت می‌تواند خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان از جمله سرطان‌های ریه، رحم و روده را کاهش دهد. نتیجه مطالعه‌ای صورت گرفته در استرالیا که در آن داده‌های ۱۳۰ هزار زن مورد بررسی قرار گرفت نشان داد میزان ابتلا سرطان سینه در افرادی که ورزش می‌کردند کم‌تر است. به طور خاص، خطر ابتلا به سرطان سینه سه گانه منفی در زنانی که کمتر می‌نشینند ۱۰۴ درصد کمتر بود.

سلامت قلب

مطالعات مختلف نشان داده اند که نشستن طولانی مدت برای قلب مضر است. محققان استرالیایی دریافتند که هر ساعت نشستن به تماشای تلویزیون خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی را تا ۱۸ درصد افزایش می‌دهد. دانشگاه لستر در بریتانیا نتایج ۱۸ مطالعه را با هم ترکیب کرد و دریافت که خطر ابتلا به بیماری قلبی در افرادی که برای طولانی‌ترین مدت کم تحرک بودند ۲.۵ برابر بیش از افرادی بود که کمترین زمان را کم تحرک بودند. نتایج حتی با در نظر گرفتن این که آیا یک فرد ورزش کرده است یا خیر نیز صدق می‌کرد.

دیابت

همان بررسی دانشگاهی نشان داد که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در افراد کم تحرک دو برابر بیش از سایرین است. مطالعه قبلی توسط همان تیم نشان داد که این ارتباط در زنان قوی‌تر است.

محققان این نظریه را مطرح کردند که زنان ممکن است در هنگام نشستن بیش‌تر میان وعده بخورند در حالی که مردان ممکن است در معرض خطر کمتری قرار گیرند، زیرا آنان به سادگی تمایل دارند در هنگام برخاستن و چرخیدن بیش‌تر حرکت کنند.

سلامت روان

علائم افسردگی، اضطراب و تنهایی با کمبود فعالیت مرتبط است که ممکن است شامل نشستن تمام روز باشد. محققان دانشگاه کالج لندن فعالیت نوجوانان را ردیابی کردند. آنان دریافتند میزان زمان صرف شده بی تحرک بودن با بالا رفتن سن افزایش می‌یابد و از میانگین هفت ساعت و ده دقیقه برای نوجوانان ۱۲ ساله به هشت ساعت و ۴۳ دقیقه در نوجوانان ۱۶ ساله می‌رسد.

افرادی که در سنین ۱۲ تا ۱۶ سالگی به طور مداوم زمان بی تحرکی داشتند تا سن ۱۸ سالگی ۲۸.۲ درصد نمره افسردگی بالاتری از خود نشان دادند.

مرگ زودهنگام

با در نظر گرفتن همه چیز آیا جای تعجب است که ساعات نشستن مکرر و طولانی مدت با مرگ زودهنگام مرتبط باشد؟

برای مثال، نتیجه یک مطالعه انجام شده در استرالیا که افراد بالای ۴۵ سال را مورد بررسی قرار داده بود نشان داد در افرادی که بیش از ۱۱ ساعت در روز می‌نشینند در مقایسه با افرادی که کم‌تر از ۴ ساعت در روز می‌نشینند احتمال مرگ در سه سال آینده افزایش می‌یابد.

مطالب مشابه را ببینید!