زندگی خصوصی، عکسها و بیوگرافی قدرت الله ایزدی(آقارشید)
رشید با بازی در فیلمها و سریالهای مختلف، جایگاه و شهرت قابل توجهی در صنعت هنر ایران به دست آورده است. یکی از ویژگیهای مهم رشید به عنوان هنرپیشه، بازیهای طنز و کمدی او است که باعث شده است تا با بینندگان تلویزیونی ارتباط خوبی برقرار کند. نمایش نامههای زیادی از تلویزیون نیز در طول سالیان اخیر پخش شده است، اما باید قبول کرد که هیچ یک از آنها نتوانسته است مانند نمایش نامههای رشید با بینندگان ارتباط خاصی برقرار کند.
شخصیتپردازی بینظیر و بازی زیبا و شیرینش در نقشهای بامزه، باعث شده است که وی به راحتی جای خود را در تلویزیون باز کند و تبدیل به یکی از محبوبترین هنرپیشههای ایران شود.
قدرت الله ایزدی [آقارشید]
قدرتالله ایزدی در ۴ تیر ۱۳۳۵ در گزبرخوار از توابع شهرستان برخوار و میمه در استان اصفهان به دنیا آمد. پدرش سنگبری داشت و او و برادرانش هم در این حرفه با پدر همراه بودند. وی دو برادر و دو خواهر داشت که او فرزند دوم خانواده می باشد. ایزدی در سال ۱۳۵۸ به عنوان دبیر در وزارت آموزش و پرورش استخدام شد و مدتی هم ناظم مدرسه بود. اما در سال ۱۳۶۴ از طریق صدا و سیمای مرکز اصفهان وارد دنیای بازیگری شد. با این حال پس از آن در کنار فعالیت هنری شغل معلمی را هم ادامه داده است.
تحصیلات
تا دیپلم، تحصیلات خود را در رشته ادبیات ادامه داده و سپس در سال ۱۳۵۸ وارد حوزه آموزش و پرورش شد. اقای بازیگر به دلیل مخارج زندگی و نیازمند کار بودن، بخشی از تحصیلات خود را بصورت شبانه سپری کرد.
ماجرای بازیگر شدن قدرتالله ایزدی از زبان خودش
یک روز در سال ۱۳۶۴، با یک موتور گازی از کنار جمعی در پل خواجو که مشغول تصویربرداری بودند رد شدم. کنجکاو شدم و جلو رفتم. موضوع فیلم در رابطه با مردی بود که دقایق زیادی در تلفن عمومی همه را معطل خود کرده بود. کارگردان از افراد انتخابی میخواست که جلو بروند و با مرد مورد نظر دعوا کنند.»
او میگوید: «هیچکس این کار را درست انجام نمیداد. من رفتم جلو و با حالت جدی گفتم: آقا بیا بیرون، همه را معطل کردهای. او بیرون آمد و گفت: تو چی میگی؟ من با حالت طنز جواب دادم: آقا بفرمایید بیرون، همه معطل شما هستند.»
ایزدی میگوید: «در آن لحظه همه خندیدند و کارگردان خیلی خوشش آمد. از من درخواست کرد به صدا و سیما بروم و تست بازیگری بدهم. از آن وقت بود که من وارد عرصه بازیگری شدم.»
نقش آقا رشید در سریال «خواستگاری» (۱۳۶۵) شکل گرفت. به دلیل کوتاهی قد، به دنبال اسمی بود که با قدش در تضاد باشد. بنابراین، اسم «رشید» را انتخاب کرد و شخصیت رشید از همان جا به وجود آمد.
ازدواج و زندگی متاهلی
این بازیگر در سال ۵۸ با یکی از آشنایان دور خود ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دو فرزند دختر و دو فرزند پسر است.کتایون و سارا نام دختران او است. کمال و علیرضا، پسران قدرتالله ایزدی هر دو در عرصه بازیگری فعالیت دارند و در سریال کارآگاه رشید نقشآفرینی کردند. او همسرش را در یکی از مهمانیهای خانوادگی دید. در آن زمان، مانند امروز، آزادی زیادی برای شناخت بیشتر دختر و پسر وجود نداشت. ایزدی از خصوصیات همسرش از فامیل شنیده بود و با یک شناخت نسبی از او زندگی مشترکش را شروع کرد.
او در مورد آشنایی با همسرش گفت: «راستش از آنجا که پدر همسرم دو متر و پنج سانت قد داشت، مادر همسرم اول کمی متعجب شد. اما از آنجا که عاشق همسرم شده بودم، عزمم را جزم کردم که هر طوری شده ازدواج کنم.»
کمال، پسر بزرگ قدرت الله ایزدی
کمال، فرزند اول هنرپیشه مشهور قدرتالله ایزدی، در سریال “کارآگاه رشید” به نقش یک راننده تاکسی پرداخته است. او نه تنها در این سریال، بلکه در بسیاری از تئاترها و سریالها در کنار پدر خود هنرنمایی میکند. این همکاری برای او یک افتخار است زیرا ایزدی برای او الگویی مناسب در زندگی و بازیگری است و بازی در کنار او ارزشمند و بینظیر است.
علاوه بر هنر، کمال به موسیقی نیز علاقهمند است و در این زمینه فعالیت میکند. کمال ایزدی، ازدواج کرده و متاهل است. اینطور که پیداست همسر او از اقوام دور پدرش می باشد.
علیرضا پسر کوچک تر آقا رشید
علیرضا، پسر دوم هنرپیشه مشهور قدرتالله ایزدی، در سریال “کارآگاه رشید” نقش پسر حبیبی را بازی کرده است. علیرضا در رشته کامپیوتر تحصیل میکند و به کار مونتاژ نیز آشنایی دارد. او دارای علاقه به تدوین و ویرایش فیلمهاست و در آینده قصد دارد به عنوان تدوینگر در صنعت فیلمسازی فعالیت کند.
کتایون دختر اول و بزرگ قدرتالله ایزدی
کتایون، دختر اول هنرپیشه محبوب قدرتالله ایزدی، متاهل و دارای یک فرزند پسر است. او ترجیح میدهد فردی مشهور و معروف نباشد تا بتواند با آرامش و راحتی زندگی کند. کتایون فرزند دوم خانواده است و متولد سال ۱۳۶۱ میباشد.
سارا دختر کوچک تر آقا رشید
سارا، دختر دوم هنرپیشه معروف قدرتالله ایزدی است که دوست ندارد فردی مشهور باشد. به رشته گرافیک علاقهمند بوده و سرگرم هنر و طراحی است.
علایق قدرت الله ایزدی
قدرتالله ایزدی، علاوه بر هنر و بازیگری، به فعالیتهای دیگری نیز علاقهمند است که نشاندهنده تنوع شخصیت اوست. او بهشدت به فرهنگ و هنر ایرانی علاقه دارد و در آثارش سعی میکند این ارزشها را بهخوبی منعکس کند. ایزدی بهویژه به تئاتر و نمایشهای سنتی علاقهمند است و از این طریق، مسائل اجتماعی و فرهنگی را در قالب طنز بازتاب میدهد.
یکی از دیگر علایق او، تدریس و آموزگاری است. ایزدی همیشه به اهمیت آموزش و انتقال دانش به نسلهای جوان تأکید میکند. همین عشق به یادگیری و یاد دادن باعث میشود تا با وجود فعالیتهای هنری، همچنان به شغل معلمی ادامه دهد. علاوه بر این، او به خانواده و وقت گذراندن با عزیزانش علاقه زیادی دارد و اوقات فراغت خود را با آنها سپری میکند. این هنرمند معتقد است که خانواده، منبع آرامش و الهام است.
فیلمشناسی
تئاتر
«یک در دو هزار دردسر»
«تئاتر در صحنه»، شبکه تهران
«افسانه»
«عروس نمایشگاه»
«رؤیای ژاپن»
«خواستگاری»
«ساعت ۳»
سینما
اتل متل توتوله
سفر به خیر
بازگشت لوک خوش شانس
مفتبر
تلویزیون
دنیای آینده
برای آخرین بار
گردو
خشت اول
سفر سبز
ارثیه پدری
یکی بود یکی نبود
اینجا خانه من است
کارآگاه رشید
سکسکه بی بی
بخاطر من
الم شنگه
مروارید
کلاه تو کلاه
رشید حرفهای
شمعدونی
ببین و بپز
آدم آهنی
نمایش خانگی
مگه تموم عمر چندتا بهاره
جوکر ۲
منبع: ستاره