مجله خبری و سرگرمی نایس موزیک‌

با ۱۰ فیلم مناسب برای یادگیری زبان انگلیسی آشنا شوید

یاد گرفتن زبان انگلیسی برای خیلی‌ها سخت است. خواندن متن و تکست‌بوک حوصله‌سربر است، ویدیو‌های آموزش زبان از یک جایی به بعد چیزی برای عرضه ندارند و باید خودمان دست به کار شویم و از روش‌های دیگر استفاده کنیم. خیلی‌ها سریال معروف فرندز را برای یادگیری زبان پیشنهاد می‌کنند ولی ممکن است وقت کافی برای دیدن سریال‌های چندصدقسمتی نداشته باشید. حتی ممکن است زیاد اهل سریال و سیت‌کام نباشید. حالا می‌توانید با فیلم دیدن هم زبان انگلیسی خود را تقویت کنید.

فیلم‌ها معمولاً کمتر از ۲ یا ۳ ساعت هستند. داستان‌شان خیلی زود شروع می‌شود. می‌توان هم از داستان فیلم لذت برد و هم با آن زبان یاد گرفت. هر فیلمی هم برای یاد گرفتن زبان خوب نیست. ممکن است لهجه‌های قدیمی داشته باشند و یا کلاً آنقدر از نظر دستور زبان به انگلیسی معیار نزدیک نباشند. حالا بیایید ۱۰ فیلم خوب برای یادگیری زبان انگلیسی را با هم بررسی کنیم.

۱ – If Beale Street Could Talk

این فیلم داستان یک زن را دنبال می‌کند که نامزدش زندانی شده و او قصد دارد مدارک لازم را برای بی‌گناهی نامزدش پیدا کند. فیلم از رمانی با همین اسم نوشته جیمز بالدوین معروف ساخته شده است. یک درام رمانتیک که موضوعاتی مثل نژادپرستی و فساد در سیستم قضایی آمریکا را هم به چالش می‌کشد. فیلم در دهه ۷۰ می‌گذرد و بازیگر‌های فیلم هم به خوبی از پس کار برآمده‌اند. نامزد سه جایزه اسکار شده و بازیگر زن آن هم برنده اسکار بهترین هنرپیشه زن شد. در این فیلم می‌توانید با تاریخ آمریکا آشنا شوید و دایره واژگان آن هم به زبان اداری آمریکا نزدیک است.

۲ – The Darkest Hour

این فیلم مربوط به دوره نازی‌هاست ولی در انگلستان اتفاق می‌افتد. لهجه فیلم بریتیش است و با داستان مبارزات وینستون چرچیل برای آزادی و دموکراسی آشنا می‌شوید. گری اولدمن در این فیلم می‌درخشد و خود فیلم هم دو جایزه اسکار را از آن خود کرده است. این فیلم برای یادگیری فرهنگ و تاریخ و دایره واژگان مربوط به این مفاهیم فوق‌العاده است. در هر جمعی هم باشید خیلی وقت‌ها در مورد جنگ و تاریخ حرف زده می‌شود و باید بتوانید چیزی که در ذهن‌تان دارید را به خوبی منتقل می‌کنید و این فیلم شما را با این اصطلاحات آشنا می‌کند.

۳ – The Lost Daughter

این درام روانشناختی توسط مگی جیلنهال نوشته و کارگردانی شده است. بازیگران خوبی مثل اولیویا کلمن و داکوتا جانسون هم در آن نقش آفرینی کرده‌اند. این فیلم هم از رمانی با همین اسم نوشته النا فرنت ساخته شده و داستان یک پروفسور میان‌سال است که با نینا، مادرش و دختر جوان‌شان در یک سفر آشنا می‌شود. روابط بین آدم‌ها در یک خانواده داستان اصلی فیلم است. با اصطلاحات و واژه‌های مربوط به خانواده، جنسیت، مادرانگی مواجه می‌شوید و به طور کلی اصطلاحات مربوط به سلامت روان در خانواده محتوای خوبی برای یادگیری زبان است.

۴ – The Hateful Eight

هشت نفرت‌انگیز به کارگردانی تارانتینو دوست‌داشتنی در سال ۱۸۷۷ اتفاق می‌افتد. داستان بعد از جنگ داخلی آمریکا اتفاق می‌افتد و هشت غریبه در یک مسیر همسفر می‌شوند که هر کدام داستان خودشان را دارند. یک فراری، یک شکارچی و یک پلیس کاراکتر‌های اصلی و مهم فیلم هستند. این وسترن مدرن با بازی ساموئل ال جکسون، کرت راسل و والتون گاگینز و … خوش درخشید و همان تم و استایل فیلم‌های تارانتینویی هم در آن جریان دارد. در این فیلم با اصطلاحات مربوط به جنگ و آشوب‌های اجتماعی در قرن‌های گذشته آشنا می‌شوید. به طور کلی این فیلم‌ها کاملا مکالمه‌محور است و سوال و جواب‌ها منبع خوبی برای یادگیری مکالمه انگلیسی هستند.

۵ – Monty Python and Holy Grail

این کمدی کلاسیک فانتزی توسط تری گیلیام کارگردانی شده و کاملا سوررئال است. داستان فیلم در مورد یک گروه کمدی بریتیش است که اسم گروه‌شان را مانتی پایتون گذاشته‌اند. فیلم ساتیر است و داستان کینگ آرتور را به فرمت سورئال و کمدی درآورده است. در حقیقت ورژنی از داستان کینگ آرتور را می‌بینید که حتی فکرش را هم نمی‌کردید می‌تواند چنین پلات توییستی داشته باشد. ادبیات محاوره فیلم در کنار شوخی‌هایی که دارد، برای یادگیری اصطلاحات ادبی مناسب است و از طرفی خیلی نرم و آرام صحبت می‌کنند و می‌توانید کاملا محتوای فیلم را حتی بدون زیرنویس هم درک کنید.

۶ – The Social Dilemma

این یک مستند درام است. در حقیقت فیلم مستند به حساب می‌آید و اثر شبکه‌های اجتماعی روی روان انسان را بررسی می‌کند. این فیلم اصطلاحات مربوط به سوشال مدیا را به خوبی بررسی می‌کند. مصاحبه‌هایی که با سازندگان سوشال مدیا دارد، بسیار جالب است و یک داستان هم در پس‌زمینه فیلم اتفاق می‌افتد که باعث می‌شود اصلا مستند خسته‌کننده‌ای نباشد. برای یادگیری اصطلاحات مربوط به تکنولوژی، سوشال مدیا و شرایط روانی انسان پیشنهاد می‌شود.

۷ – To The Bone

این فیلم در مورد یک اختلال روانی است، اختلال غذایی در حال حاضر مسئله‌ای است که خیلی‌ها با آن درگیرند. تاثیرات روانی عجیبی دارد و از نظر روانی به شدت می‌تواند آسیب‌زا باشد. فیلم داستان یک زن را روایت می‌کند که کاملا بی‌اشتهاست و قصد دارد این اختلال را برطرف کند. برای یادگیری اصطلاحات مربوط به غذا، سلامتی، روابط خانوادگی و همچنین امید‌ها و رویا‌ها در برای آینده ایده‌آل است. البته در نظر بگیرید که اگر خودتان یا یکی از عزیزان‌تان با چنین اختلالی درگیر است، دیدن فیلم ممکن است ناراحت‌کننده باشد.

۸ – Ma Rainey’s Black Bottom

فیلم بر اساس نمایشنامه‌ای از آگوست ویلسون ساخته شده و داستان واقعی زندگی خواننده سبک بلوز، Ma Rainey را روایت می‌کند. بازی‌ها واقعا جذابند و موزیک‌هایی که در فیلم می‌شنوید، از هر نظر عالی هستند. داستان فیلم در سال ۱۹۲۷ می‌گذرد، جایی که این خواننده وارد استودیو پارامونت شیکاگو می‌شود و از آنجا کل ماجرای فیلم عوض می‌شود. اگر می‌خواهید اصطلاحات مربوط به موزیک را یاد بگیرید فیلم خوبی است. گفتمان نژادپرستانه هم یکی از موضوعات فیلم است و می‌توانید به طور کلی با ادبیات، لحن و مسائل مربوط به سیاه‌پوست‌های آمریکا بیشتر آشنا شوید.

۹ – The Irishman

اگر فیلم‌های مافیایی دوست دارید، قطعا مارتین اسکورسیزی می‌تواند بهترین تجربه از این فیلم‌ها را به شما بدهد. بازیگرانی که در این فیلم حضور دارند هم جزو تاپ‌ها هستند. از دنیرو بزرگ تا آل پاچینو و جو پشی در این فیلم مافیایی حضور دارند. آیریش‌من پر از دیالوگ‌های مافیایی و مکالمه‌های نسبتا طولانی است. لهجه‌های مختلفی در آن وجود دارند و برای تمرین لیسنینگ گزینه خوبی است.

۱۰ – The Nice Guys

یک بازیگر بدنام به قتل رسیده و دو مامور عجیب استخدام می‌شوند تا راز این قتل را پیدا کنند. راسل کرو و رایان گاسلینگ در نقش این دو مامور کار‌های عجیبی می‌کنند. فیلم در دهه ۷۰ و در لس‌آنجلس می‌گذرد. پر از صحنه‌های کمدی جالب است و ممکن است آنقدر بخندید که حتی فراموش کنید این فیلم را برای یادگیری زبان پخش کرده‌اید. لهجه آمریکایی، اصطلاحات عامیانه و دایره واژگان پلیسی چیز‌هایی هستند که در این فیلم با آنها مواجه می‌شوید.

مطالب مشابه را ببینید!