مجله خبری و سرگرمی نایس موزیک‌

معنی النور المبین فی قصص الانبیاء و المرسلین در دیکشنری فارسی چیست؟

در این مطلب از سایت انتخاب روز پاسخ دقیق النور المبین فی قصص الانبیاء و المرسلین در دانشنامه آزاد واژگان فارسی را پیدا خواهید کرد.

النور المبین فی قصص الانبیاء و المرسلین در دانشنامه آزاد فارسی:

[ویکی نور] النور المبین فی قصص الانبیاء و المرسلین (طبع قم). النور المبین فی قصص الانبیاء و المرسلین (للجزائری)، از تألیفات سید نعمت الله جزائری و دربردارنده زندگی نامه بیشتر پیامبران الهی(ع) می باشد که نام آنها در روایات شیعی آمده است. این کتاب، به زبان عربی بوده و در یک جلد به چاپ رسیده است.
کتاب، مشتمل است بر خطبه، مقدمه، 23 باب(که غالب آنها دارای چندین فصل است) و خاتمه.
نویسنده، در مقدمه، علت و سبب نوشتن این کتاب را بیان می دارد؛ مبنی بر اینکه کتاب خانه تشیع، نیازمند کتابی مختصر و مستند به روایات وارده از ائمه اطهار در موضوع تاریخ پیامبران(ع) می باشد.
سپس، ایشان، به نقد کتاب های تاریخی نوشته شده در این باب، پرداخته و می نویسد: امکان اعتماد به تواریخ عامه و روایات آنها، همچون کتاب وهب بن منبه وجود ندارد، بلکه از این کتاب و مانند آن، به عنوان شاهد بر مدعا می توان استفاده نمود.
اما نسبت به کتاب تاریخی قطب الدین راوندی، گر چه ایشان به روایاتی که در منابع شیعی آمده است، استناد نموده، اما نباید از این نکته غفلت کرد که ایشان، بیشتر گزارش های تاریخی را به صورت ناقص ذکر نموده که نیازمند تکمیل است.

wikinoor: النور_المبین_فی_قصص_الأنبیاء_و_المرسلین_(طبع_قم)


[ویکی شیعه] النور المبین فی قصص الانبیاء و المرسلین (کتاب). النّورُ المُبین فی قِصَص الاَنْبیاءِ وَ المُرْسَلین، تألیف سید نعمت الله جزائری است که دربردارنده زندگینامه بیشتر پیامبران الهی (ع) بوده که نام آنها در روایات شیعی آمده است. مؤلف پیش از بیان قصص انبیاء مقدمه ای در باب تعداد انبیاء، اشتراکات آنها، پیامبران اولوالعزم و تفاوت میان نبی و امام نگاشته است. وی داستان های قرآنی را که در زمره «قصص الانبیاء» نیست، مانند داستان اصحاب کهف نیز آورده است. این کتاب، به زبان عربی است و در یک جلد به چاپ رسیده است.
سید نعمت اللّه جزایری مشهور به محدث جزایری، از عالمان شیعی قرن یازدهم و دوازدهم و سرسلسله خاندان مشهور علمی و دینی سادات جزایری که نسبش به امام کاظم (ع) می رسد. سید نعمت الله شاگرد عالمان نامداری همچون علامه مجلسی، آقا جمال خوانساری، ملامحسن فیض کاشانی و شیخ حر عاملی بود. آثار سیدنعمت اللّه جزایری فراوان است، به گونه ای که او را به سرعت قلم و کثرت تألیفات وصف کرده اند. از جمله آثار معروف او الانوار النعمانیه و کتاب کشکولی زَهر الربیع (گل بهاری) است. او یکی از علمای طرازِ اول مسلک اخباری محسوب می شود.
مؤلف در مقدمه کتاب، کتابخانه تشیع در موضوع تاریخ پیامبران(ع) را نیازمند کتابی مختصر و مستند به روایات ائمه اطهار ذکر می کند که او به همین دلیل، چنین اثری را تألیف کرده است. وی همچنین کتاب حاضر را شرحی تفصیلی درباره احوال انبیا و سرگذشت زندگی آنان دانسته که آن را به خواست برادران دینی و در جهت تکمیل کتاب ریاض الابرار فی مناقب الائمه الاطهار نوشته و آن را مشتمل بر مقدمه، ابواب، فصول و خاتمه قرار داده است.

wikishia: النور_المبین_فی_قصص_الانبیاء_و_المرسلین_(کتاب)

نوشته معنی النور المبین فی قصص الانبیاء و المرسلین در دیکشنری فارسی چیست؟ اولین بار در انتخاب روز. پدیدار شد.

مطالب مشابه را ببینید!