مجله خبری و سرگرمی نایس موزیک‌

7قانونی که در هر خانه‌ای باید اجرا شود

راهنماتو-بچه‌داری شیرین و هیجان‌انگیز است اما سفری چالش‌برانگیز است و هر خانواده‌ای که بچه دارد باید قوانینی بچیند که بتواند هماهنگی را حفظ کند.

به گزارش راهنماتو، هر خانواده‌ای نیاز دارد که قوانینی در نظر بگیرد. در این مقاله با شما 7 قوانین ضروری خانوادگی را در میان می‌گذاریم که هر خانه‌ای که بچه دارد، بهتر است دنبال کند تا روزمرگی‌های آرام‌تری داشته باشد.

1.احترام به مرزهای یکدیگر

ضروری است که به فرزندان‌مان بیاموزیم به حریم شخصی دیگران احترام بگذارند. مثلاً باید به آن‌ها توضیح بدهید که لازم است قبل از ورود به هر اتاقی، در بزنند و اجازه بگیرند. لازم است به آن‌ها یاد بدهید که وسایل دیگران را، هر چند عمومی به نظر برسد، نباید بدون اجازه بردارند و بپذیرند که وقتی کسی به درخواست آن‌ها «نه» می‌گوید، نباید اصرار کنند که نظرش را تغییر بدهند، زیرا این «نه» محکم احتمالاً حریم شخصی آن فرد و غیرقابل مذاکره است.

2.کنار گذاشتن هر نوع ابزاری در هنگام صرف غذا

زمان صرف غذا، زمانی است که اعضای خانواده باید پیوندشان را تقویت کنند. به هیچ عنوان زمانی برای پیمایش شبکه‌های اجتماعی و تماشای صفحات نمایش کوچک و بزرگ نیست. باید قانون «استفاده از ابزارک‌ها» در هنگام صرف غذا را اجرا کنید تا بچه‌ها یاد بگیرند در هنگام صرف غذا باید گفت‌وگوهای معنادار با اعضای خانواده داشته باشند. ناحیه استفاده از ابزارک ممنوع در خانه‌تان داشته باشید تا بچه‌ها عادت کنند در هنگام ورود به این ناحیه همه وسایل الکترونیکی و ابزارک‌ها را کنار بگذارند.

3.مرتب کردن شلوغی‌های خود

هر بچه‌ای، فارغ از سنی که دارد، می‌تواند به مرتب نگه داشتن اتاق و خانه کمک کند. چه کنار گذاشتن و مرتب کردن اسباب‌بازی باشد، چه تمیز کردن خوراکی یا آشامیدنی‌ای که از دست خودش روی زمین ریخته است یا مرتب کردن تخت و …، قانون مسئولیت‌پذیری و کار گروهی باید به بچه‌ها آموزش داده شود.

4.انجام کار مدرسه قبل از بازی

بازی کردن برای رشد کودک خوب است اما تکالیف همیشه به بازی الویت دارد. قانون، تکلیف قبل از بازی را در خانه‌تان اجرا کنید. بر اساس این قانون بازی کردن باید بعد از انجام تکالیف مدرسه یا مطالعه باشد.

5.مهربانانه حرف زدن

بچه‌ها را تشویق کنید تا از زبان مودبانه استفاده کنند و با واژگان‌شان به کسی آسیب نزنند. به آن‌ها اهمیت مهربانی و همدلی در ساختن روابط قوی را یاد بدهید. این قانون را باید در رفتار و نحوه حرف زدن خودتان با دیگران به آن‌ها یاد بدهید.

6.محدودیت استفاده از صفحات نمایش

زمان استفاده از صفحات نمایش می‌تواند از کنترل خارج شود و روی سلامت روانی و جسمی کودکان اثر منفی بگذارد. محدودیت استفاده از صفحات نمایش برای آن‌ها بگذارید و تشویق‌شان کنید که به جای استفاده از گوشی و تلویزیون، فعالیت‌هایی مثل کتاب‌خواندن، فعالیت‌های بیرون از منزل یا بازی‌هایی دورهمی خانوادگی انجام بدهند. این فعالیت‌ها به کودکان یاد می‌دهد که علایق متنوعی شکل بدهد و سبک زندگی‌شان را سالم نگه دارند.

7.همیشه «لطفاً» و «متشکرم» بگویید

رفتار خوب منافع بسیار زیادی در زندگی دارد. به بچه‌هایتان ارزش سپاس‌گزاری و ادب را یاد بدهید و تأکید کنید که از آداب ساده‌ای مثل « لطفاً» و «تشکر کردن» استفاده کنند. در طول زمان، همین عادات کوچک روی هم جمع می‌شوند و از آن‌ها فردی قابل احترام می‌سازند.

 

 

مطالب مشابه را ببینید!