مجله خبری و سرگرمی نایس موزیک‌

معنی الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب در دیکشنری فارسی چیست؟

در این مطلب از سایت انتخاب روز پاسخ دقیق الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب در دانشنامه آزاد واژگان فارسی را پیدا خواهید کرد.

الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب در دانشنامه آزاد فارسی:

[ویکی شیعه] الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب (کتاب). الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب، معروف به الغدیر کتابی به زبان عربی با موضوع اثبات امامت و خلافت بلافصل امام علی(ع) در واقعه غدیر نوشته عبدالحسین امینی. کتاب در ۱۱ جلد تنظیم شده است و جلد نخست آن به بررسی سند حدیث غدیر اختصاص دارد. امینی حدیث غدیر را یقین آورترین و متواترترین حدیث منقول از پیامبر(ص) می داند. وی بدین منظور سند حدیث را از صحابه و تابعان تا علمای قرن ۱۴ با تکیه بر منابع اهل سنت ذکر می کند. او در جلد اول نام ۱۱۰ صحابی و ۸۴ تابعی از روایان واقعه غدیر را گردآورده است. امینی در ۶ جلد بعدی شاعران غدیر را معرفی و اشعار ایشان را نقل کرده است. او در جلدهای پایانی ضمن ادامه معرفی شاعران غدیر به برخی از اختلافات شیعه و اهل سنت مثل جایگاه خلفای سه گانه و نقدهای شیعیان بر آنها، فدک، ایمان ابوطالب، تحلیل رفتارهای معاویه بن ابوسفیان و… می پردازد.
امینی برای نوشتن این کتاب به کتاب خانه های کشورهای مختلف از جمله هند و مصر و سوریه سفر کرد. نویسنده الغدیر گوید من به بیش از صدهزار کتاب مراجعه کردم و بیش از ده هزار کتاب را کامل مطالعه کردم. نوشتن الغدیر بیش از ۴۰ سال طول کشیده است. درباره الغدیر کتاب ها و پایان نامه های متعددی نوشته شده است. هم چنین موضوعات مطرح شده در الغدیر به صورت یک مجموعه موضوعی در ۲۷ جلد منتشر شده است.

wikishia:


[ویکی نور] الغدیر فی الکتاب و السنه و الأدب تألیف علامه مرحوم آیت الله عبدالحسین امینی است که درباره مسئله غدیر و جانشینی حضرت علی(ع) بعد از پیامبر(ص) به رشته تحریر درآمده است.
این اثر شامل یازده جلد می باشد.
مطالب موجود در کتاب در دو بخش (ویژگی های کتاب و مطالب مندرج) عرضه می گردد.
از امتیازات این کتاب بر سائر کتب مشابه می توان موارد زیر را نام برد:
این کتاب مجموعه بی مانندی است؛ شامل فنون مختلف، رموز دانش ها، دقائق تاریخ و شرح حال مردانی نامی، شاید بگوئیم یکی از بزرگ ترین کتاب های دائره المعارفی است که مشتمل بر بسیاری از آراء و نظرات متقن و مستدل دینی است. و اگرچه هدف اصلی و اولیه آن اثبات حدیث شریف غدیر و تواتر آن بوده، ولی در عین حال هر آن چه را که برای امت اسلامی حائز اهمیت می دانسته، در این کتاب جمع آوری نموده است.

wikinoor: الغدیر_فی_الکتاب_و_السنه_و_الأدب


[ویکی فقه] الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب (کتاب). کتاب الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب اثر ارزشمند علامه عبد الحسین امینی در موضوع کلام و به زبان عربی است.
از امتیازات این کتاب بر سائر کتب مشابه می توان موارد زیر را نام برد:
← تنوع مطلب
همانطور که قبلا گذشت این کتاب یکی از بزرگ ترین کتاب های دائره المعارف است که مشتمل بر بسیاری از آراء و نظرات متقن و مستدل دینی است. و اگرچه هدف اصلی واولیه آن اثبات حدیث شریف غدیر و تواتر آن بوده ولی در عین حال به جهت وسعت فکر وجودت اندیشه هر آنچه را که برای امت اسلامی حائز اهمیت می دانسته در این کتاب جمع آوری نموده است. که به ذکر اجمالی آن می پردازیم:
← بررسی واقعه غدیر
۱. ↑ الغدیر فی الکتاب والسنّه والأدب، العلامه الأمینی، ج۱، ص۸۹.

wikifeqh: الغدیر_فی_الکتاب_و_السنه_و_الادب_(کتاب)


[ویکی شیعه] الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب (کتاب). اَلْغَدیر فِی الْکِتابِ وَ السُّنّه وَ الْاَدَب، معروف به الغدیر کتابی به زبان عربی با موضوع اثبات امامت و خلافت بلافصل امام علی(ع) در واقعه غدیر، نوشته عبدالحسین امینی. کتاب در ۱۱ جلد تنظیم شده و جلد نخست، به بررسی سند حدیث غدیر اختصاص دارد. امینی حدیث غدیر را یقین آورترین و متواترترین حدیث منقول از پیامبر(ص) می داند. وی بدین منظور سند حدیث را از صحابه و تابعان تا علمای قرن چهاردهم قمری با تکیه بر منابع اهل سنت ذکر می کند. او در جلد اول نام ۱۱۰ تن از صحابه پیامبر و ۸۴ تن از تابعانِ روایت کننده واقعه غدیر را گردآورده است. امینی در شش جلد بعدی، شاعران غدیر را معرفی و اشعار آنها را نقل کرده است. او در جلدهای پایانی، ضمن ادامه معرفی شاعران غدیر، به برخی از اختلافات شیعه و اهل سنت مثل جایگاه خلفای سه گانه و نقدهای شیعیان بر آنها، فدک، ایمان ابوطالب، تحلیل رفتارهای معاویه بن ابوسفیان و… می پردازد.
امینی برای نوشتن این کتاب به کتابخانه های کشورهای مختلف از جمله هند، مصر و سوریه سفر کرده است. چنانکه علامه امینی گفته، او بیش از صد هزار کتاب را دیده و بیش از ده هزار کتاب را مطالعه کرده است. نوشتن کتاب الغدیر بیش از ۴۰ سال طول کشیده است. درباره الغدیر کتاب ها و پایان نامه های متعددی نوشته شده است. همچنین موضوعات مطرح شده در الغدیر به صورت یک مجموعه موضوعی در ۲۷ جلد منتشر شده است.
عبدالحسین امینی در سال ۱۳۲۰ق در تبریز زاده شد و در مدارس آن شهر مقدمات علوم را آموخت. سپس به نجف رفت و در درس عالمان مختلف حاضر شد و از مَراجع بزرگی مانند سید ابوالحسن اصفهانی (د. ۱۳۶۴ق) و میرزا محمدحسین نایینی (د. ۱۳۵۵ق) و شیخ عبدالکریم حائری یزدی (د. ۱۳۶۱ق) اجازه اجتهاد دریافت کرد. او همچنین از علمای دیگری اجازه روایت دریافت کرد. عالمان مختلف در اجازات خود، مقامات علمی، دینی و اجتماعی عبدالحسین امینی را یادآور شده و ستوده اند.

wikishia: الغدیر_فی_الکتاب_و_السنه_و_الادب_(کتاب)

نوشته معنی الغدیر فی الکتاب و السنه و الادب در دیکشنری فارسی چیست؟ اولین بار در انتخاب روز. پدیدار شد.

مطالب مشابه را ببینید!