مجله خبری و سرگرمی نایس موزیک‌

سید بشیر حسینی؛ از تدریس تا داوری در «عصر جدید» (تصاویر)

سید بشیر حسینی در پانزدهمین روز آذرماه در سال ۱۳۶۰، در خانواده‌ای مذهبی و گرم، دیده به جهان گشود. می‌توان گفت تنها فردی که در کشور دکترای حقوق ارتباطات دارد، دکتر بشیر حسینی است که فعالیت‌های چشمگیری در عرصه ارتباطات و تأثیر آن بر کودکان داشته‌اند. ایشان بر ۳ زبان عربی، انگلیسی و فرانسه تسلط کامل دارند.

پس از گذراندن دوران کنکورشان، میان یک دو راهی برای ادامه تحصیل، قرار گرفتند. راه اول اینکه به دانشگاه صنعتی شریف بروند و رشته قبولی‌شان را در این دانشگاه بخوانند یا به دانشگاه امام صادق رفته و در رشته حقوق به فعالیت و آموختن بپردازند.

بنا بر علاقه و اعتقادی که به اهمیت رشته علوم انسانی داشتند، راه دوم را انتخاب کرده و در راهی قدم گذاشتند که معتقد بودند واقعاً می‌تواند به جامعه و اجتماع خدمت رسانی کند حتی بیشتر از یک مهندس.

 پس از موفقیت در گذراندن دوره پیوسته فوق لیسانس حقوق، راهی گذراندن دکترا در رشته حقوق ارتباطات در همین دانشگاه شدند و در این رشته، کسب علم کردند.

شاید شنیده باشید که دکتر بشیر حسینی، مدتی را نیز در حوزه علمیه به کسب علم و دانش پرداخته‌اند. بله به دلیل روحیه بسیار ماجراجویانه‌ای که داشتند، مدتی از دانشگاه فاصله گرفته و راهی حوزه علمیه شدند. ایشان در حوزه علمیه تا سطح ۲ پیش رفتند.

ازدواج سید بشیر حسینی

سیدبشیر حسینی ازدواج کرده و فرزند دارد.

سید بشیر حسینی و فوتبال

این روزها در فضای مجازی، ویدئویی از ایشان که در مورد لذت دیدن فوتبال صحبت کرده‌اند، دست به دست می‌چرخد و بازتاب‌های زیادی داشته است. دکتر با واکنش نشان دادن به این اقدام گفتند: چگونه می‌شود که از داخل و خارج، این هجوم شکل گرفته است؟ علت اینکه بسیاری از شبکه‌ها، افراد و… یک فیلم به‌شدت مغرضانه را باهم به اشتراک می‌گذارند؟ اگر می‌خواهید بزنید، مردانه حرفتان را بزنید، حرف‌ها را کامل منتشر کنید و بعد دست به انتقاد بزنید.

رزومه کاری ایشان

توضیحی که خود آقای دکتر در بیوگرافی تلگرام و اینستاگرام شان، در مورد فعالیت کاری فعلی‌شان، ذکر کرده‌اند در سه حیطه کاری می‌گنجد:

«رئیس شورای سیاست‌گذاری المپیاد بین‌المللی سواد رسانه‌ای»

«مدیر گروه علوم نوین رسانه دانشکده ارتباطات دانشگاه صداوسیما»

«مشاور ‌دانشگاهی و استعدادیابی و جوان برگزیده کشور سال ۱۳۸۵»

اما اگر بخواهیم به‌طور دقیق رزومه کاری ایشان را بررسی کنیم، سری به دانشگاه امام صادق می‌زنیم. ایشان یکی از محبوب‌ترین اساتید این دانشگاه هستند و دانشجویان ایشان معتقدند که استادی بافرهنگ و باسواد هستند که از مصاحبت با ایشان بسیار لذت می‌برند.

وی در هیات تألیف کتاب درسی مقطع دهم، عضو هستند و در تنظیم کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای فعالیت دارند.

مدرس بین‌المللی بوده و دوره‌های تخصصی حقوق ارتباطات و سواد رسانه‌ای را آموزش می‌دهند.

استاد برتر در دانشگاه‌های امام صادق، صدا و سیما در سال ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ شناخته شده‌اند.

در دانشگاه‌های علامه طباطبایی، تهران، خبر، جامعه المصطفی العالمیه و… نیز تدریس کرده‌اند.

سابقه ۸ سال مشاوره تخصصی درزمینه استعداد یابی و مهارت در دانشگاه‌ها

سمت اجرایی در شبکه چهار

نقش اساسی و کلیدی در ساخت برنامه‌هایی همچون ماه عسل و خندوانه

از جمله پایه گذاران دفتر اعزام مبلغ در دانشگاه امام صادق

از جمله پایه گذاران دفتر تبلیغ نهج‌البلاغه

کارشناس بازی

پژوهشگر

پژوهشگر تربیتی

کارشناس علوم جامعه شناختی

منتقد و تحلیلگر

کتاب‌های تألیفی دکتر سید بشیر حسینی

آقای دکتر، مؤلف ۱۶ کتاب هستند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

«حقوق مخاطب در برابر رسانه‌های جمعی ایران، انگلیس و آمریکا»

«۱۵۰ هشتگ نهضت سواد رسانه‌ای»

«آینده پژوهی تحولات وب»

«الگوی ارتباطاتی نهج‌البلاغه»

«لایک ممنوع»

«همراه هر ماه»

«ایساتیس»

«ماه عسل مجردها»

«مهارت‌هایی برای خواندن، دیدن و شنیدن در شبکه‌های اجتماعی»

و …

فعالیت‌های رسانه‌ای آقای دکتر سید بشیر حسینی

حضور در شبکه چهار سیما

مدیر شبکه چهار در شهریور سال ۹۷ شدند. این سمت با حکم آقای مسعود معینی به ایشان داده شد. در این شبکه به‌عنوان سرپرست گروه فرهنگ و اندیشه معرفی شدند.

یکی از داوران برنامه عصر جدید

برنامه احسان علیخانی در سال ۹۷ -۹۸ که در مورد استعدیابی تحت نام  عصر جدید  پخش می‌شود، ۴ داور دارد. سید بشیر حسینی یکی از داورهای پررنگ این برنامه تلویزیونی بود. داورهای دیگر  امین حیایی، رویا نونهالی و آریا عظیمی نژاد بودند.

نظری که آقای دکتر در مورد برنامه عصر جدید دادند این بود: داوری ما در هر شب برای ۷ نفر است اما هفتاد میلیون نفر ما را داوری می‌کنند. امید آن دارم نهایت لذت را ببرید؛ فکر کنید و تعامل کنید. عصر جدید یک مسابقه برای حرفه‌ای‌ها است. افرادی که استعداد دارند و تازه کار هستند، باید پشتکار زیادی داشته باشند و خلاقیت و ابتکار به خرج بدهند و سپس قدم بر چشمان ما بگذارند. توانایی رقابت استعدادهای ایرانی در سطح جهانی، جزو اعتقادات ما است و این سطح توقع ما پایین نخواهد آمد.

مطالب مشابه را ببینید!